Binaire Opties: scam of legitieme?

Binaire opties vallen opnieuw in de kritiek. Van fraude, rip-off is altijd weer het gesprek. Vaak handelaren onderschatten de risico’s binaire opties en overschatten hun eigen kunnen. Hier binaire opties zijn zeker een riskante speculatie, fraude of rip-off, maar kan geen sprake zijn, de Europese markt is nog steeds geregeld voor de jaren, en dus worden gerenommeerde. Voordeel met onze producten door onze ervaring en leren hoe gerenommeerde makelaar binaire opties te identificeren.

Binaire opties: riskant, maar ernstige

Binaire opties worden verhandeld buiten de (OTC) binaireoptiesned markt op speciale handelsplatformen. Deze handel platforms worden geleverd door makelaars. Tot de handel ooit binaire opties moet u een rekening openen bij een makelaar.

Het openen van een account is gratis en duurt slechts een paar minuten. Binary opties zijn verre van zeker. Als een handelaar, u speculeren op de koersbeweging van een van de binaire opties onderliggende waarde. Prijs speculatie zijn altijd riskant, want er is geen veilige voorspellingen of garanties zijn als een aandeel, een index, een grondstof of een munt ontwikkeld.

Dit maakt Binary opties, maar niet frivool maar hooguit zeer riskant. Binnen de EU is het nieuwe financiële instrument ingedeeld en fiscaal recht als een financieel product.

Met binaire opties geen echte waarden worden gekocht en verkocht. Met binaire opties, je speculeren op stijgende of dalende prijzen van een onderliggende waarde binnen een bepaalde termijn.

Een onderliggende kan een aandeel, een grondstof valuta’s (forex) of een index zijn. Mogelijkheid om te speculeren in slechts twee richtingen: Als u denkt dat uw optie onderliggende munt zal stijgen, u een call-optie te kopen. Als u speculeren op dalende prijzen, een put-optie te kopen. Binaire opties zijn zeer gemakkelijk te begrijpen en sterk vereenvoudigd ten opzichte van gebruikelijke opties.

Gerenommeerde makelaars maken fraude of rippen onmogelijk

Binary opties waren volledig nieuw 2007/2008. Succes heeft alle, niet in het minst de grote brokerage verrast. Boven alles, het was niet duidelijk op dit moment wat zijn binaire opties voor nu. Mocht de markt worden geregeld? Zijn binaire opties weddenschappen en dus gokken of een financieel product? Inmiddels is dit alles is duidelijk gedefinieerd door de toepasselijke effectenwetgeving.

Je zal geen geld verliezen
Je zal geen geld verliezen

Binnen de EU Broker minimumnormen moeten voldoen. Handelaren en beleggers hebben rechten die hun kapitaal en hun belangen door de Europese wetgeving te beschermen. Tussen 2007 en 2010, echter, is er veel gebeurd. Sommige makelaars bleek zwart schaap te zijn en hebben gesleept naar het beeld van braak.

Meer over de makelaar Optie24 aantal makelaars voortdurend toegenomen. Bij het kiezen van een makelaar moet zeker worden besteed aan de regelgeving. Dit zal gesecuritiseerd gegarandeerd normen waaraan moet worden gevolgd door een makelaar. Gebruik onze ervaring en zien voor zichzelf de juiste gerenommeerde binaire opties makelaars.

Broker Vergelijking een must

Door de lage investeringskapitaal en het hoge risico hoge rendementen zijn mogelijk met binaire opties. Echter, je moet ervoor hangt alleen af van het rendement op de Brokerwahl niet gemakkelijk. Onze binaire opties makelaars vergelijking brengt hier transparantie.

Om de binaire opties handel ervoor dat handelaren moeten streven naar een makelaar vergelijking in ieder geval. Zorg moet worden genomen om de voordelen en handelsvoorwaarden. Interessante vragen zijn of de makelaar biedt mobiele handel en een demo-account, onder andere dingen. Als de trading platform beschikbaar in het Duits?

Is er een Duits-Support? Hoeveel onderliggende waarden en producten die minimale storting dient te geschieden zo hoog valt uit van de bonus? Er zijn meer vragen bij broker vergelijking tonen wij hieronder.

Kan Binary opties zijn onbetrouwbaar?

Binary opties zijn geen fraude of onbetrouwbaar, maar een zeer speculatief financieel instrument. Iedereen is vrij om binaire opties of niet handelen.

Unseriös kon als dan alleen makelaars die handel aan te bieden. onderwerpen Broker Binaire opties als zij omgaan met de hoofdstad van de handelaren (beleggers), binnen strikte regels van de EU dat het bijna onmogelijk om klanten te bedriegen.

Natuurlijk, het is om een regelgevend makelaar gratis in te dienen. Gerenommeerde makelaars hier werken alle output van een Financial Regulator met een geschikte licentie. Naadloos elke makelaar al het geld transacties, handel, stortingen en opnames moeten begrijpen en in staat zijn om aan te tonen dat de huidige wetten.

Het niet naleven, in geval van fraude of poging tot rip off dreigen boetes en gevangenisstraf, alsmede de intrekking van de vergunning. Geen gerenommeerde makelaar zou riskeren. Het internet zou dergelijke gevallen onmiddellijk transparanter te maken. Elke makelaar die zo zou handelen onmiddellijk zou worden geruïneerd.